Stafet for livet - En dag, en nat, en fælles kamp

STAFET FOR LIVET - EN DAG, EN NAT, EN FÆLLES KAMP

Stafet for livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. På stafetten står vi sammen i kampen mod kræft og fejre livet.

Alle arbejdspladser kan komme ud for, at en medarbejder får kræft, da hver syvende dansker får kræft, inden de når pensionsalderen. Dertil kommer, at de fleste medarbejdere kender mindst én person, der er eller har været ramt af kræft. Kræftsagen er et område, der berører os alle.

LOF Haslev ønsker at være med til at løbe denne stafet igang i forreste række, da vi meget gerne som oplysningsforbund vil være med til at udbrede viden og støtte den gode sag - Kræftens Bekæmpelse.

LOF Haslev støtter ved at oprette et hold af tilmeldte deltagere, der går nogle runder på 24 timer. Der skal blot være mindst én person på banen. Du kan gå, løbe eller hvad du/I ellers finder på. Det gælder ikke om at komme først, men om en aktiv indsats for at bekæmpe kræft. Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere vi tror på vi får til vores hold.

Spørg din familie, venner eller kolleger, om, de har lyst til at være med på vores hold "LOF Haslev". Sammen får vi en meningsfuld oplevelse og mærker fællesskabet ved at gøre en forskel for mennesker berørt af kræft.

Der er underholdning, opvisning og fortæringsmuligheder hele døgnet og iøvrigt store telte hvor man kan gå ind i når mørket sænker sig, hvis ikke man er på banen.

Pris kun kr. 100,- ved tilmelding til LOF Haslev. Beløbet går direkte til Kræftens Bekæmpelse. Ring eller skriv nærmere til LOF Haslevs afdelingsleder Claus Kronborg telf. 4068 6100.

Nummer
192904 - Stafet for livet - En dag, en nat, en fælles kamp
Første mødegang
lørdag den 21.09.19 kl. 11:00 - 00:00
Adresse

De grønne arealer - Gymnasiehaven, Skolegade 31, 4690 Haslev

Se på kort

Mødegange
2
Barn
DKK 50,00
Deltagergebyr
DKK 100,00
lørdag den 21.09.19

Kl. 11:00 - 00:00

Med Holdkaptajn Claus Kronborg

Skolegade 31, 4690 (De grønne arealer - Gymnasiehaven)

Se på kort

søndag den 22.09.19

Kl. 00:00 - 11:00

Med Holdkaptajn Claus Kronborg

Skolegade 31, 4690 (De grønne arealer - Gymnasiehaven)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom